Particuliere verhuizing

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is een zware en tijdrovende klus. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagen is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan rolcontainers, dekens, steekkarren en dergelijke. Indien u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen. Ook een verhuislift inschakelen behoort tot de mogelijkheden.

Royaal Verhuizers helpt u graag bij het inpakken van uw spullen, demonteren van meubilair en transportgereed maken van alles dat verhuist dient te worden. Eenmaal op de nieuwe locatie aangekomen kunnen wij ook het uitpakken en opnieuw monteren van uw meubilair voor u verzorgen.

Wij verhuizen op basis van een vooraf afgestemde prijs, zodat u niet voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Kosten besparen

Vanzelfsprekend kunt u de verhuizing, het inpakken van de verhuisdozen en het uitpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. Soms laat het budget dit echter niet toe. U kunt kosten besparen door:

– Alles zelf te demonteren en te monteren
– Alles zelf in te pakken
– Enkel (groot) meubilair door ons te laten verhuizen

Verzekering

Gelukkig komt het slechts zelden voor dat er schade optreedt tijdens onze verhuizingen. Mocht dit echter toch wel gebeuren, is het fijn te weten dat Royaal Verhuizers hier goed voor verzekerd is. De standaard dekking bedraagt maximaal € 100.000,- voor uw inboedel en schade welke op andere wijze ontstaan is tijdens uw verhuizing.

Is uw inboedel meer waard dan € 100.000,-? Bespreek dit dan vooraf met een van onze verhuisadviseurs.

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer achter, dan belt een van onze verhuisadviseurs u snel terug.

Checklist Verhuizen

Maak gebruik van onze gratis checklist. Zo weet u zeker dat u écht niets vergeet.

Download Checklist